Η Etoile, η μοναδική σχολή που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην γαστρονομία και τον επισιτισμό - τουρισμό έρχεται στο Spoudase Festival
Από την παραδοσιακή Ζαχαροπλαστική ως τη Μοριακή κουζίνα και την υλοποίηση παραδοσιακών συνταγών μέσα από σύγχρονες τεχνικές το διήμερο του Spoudase Festival, της μεγαλύτερης έκθεσης Σπουδών, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης, παίρνει άλλο χρώμα καθώς η Etoile κατά την διάρκεια και των δύο ημέρων θα πραγματοποιει από τις 10 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ workshop πάνω σε διάφορα θέματα που θα δείτε παρακάτω
Οι επαγγελματίες του είδους που εξειδικεύονται στο εν λόγω πεδίο, θα μετατρέψουν την Τεχνόπολη σε έναν γαστρονομικό παράδεισο όπου μικροί και μεγάλοι θα μαθαίνουν όλα τα μυστικά της τέχνης που λέγεται μαγειρική και ζαχαροπλαστική.
Οι επισκέπτες, και όσοι θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο της γαστρονομίας, του τουρισμού και της μαγειρικής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 2ωρα θεματικά workshops στο πολυτροχόσπιτο της Etoile που θα βρίσκεται στο stage του Spoudase Festival
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/05/2018
10:00 – 12:00 Από την παραδοσιακή Ζαχαροπλαστική ως τη Μοριακή κουζίνα
12:00 -14:00 Οι παραδοσιακές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές
14:00 – 16:00 Πιάτα με έμπνευση από εστιατόρια Michelin
16:00 – 18:00 Η αποθέωση των ανοιξιάτικων φρούτων
18:00 – 20:00 Παρασκευές κλασικών cocktails
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/05/2018
12:00 -14:00 Μοριακή κουζίνα εφαρμοσμένη σε πιάτα ala carte
14:00 – 16:00 Όταν η καραμέλα συναντά τη σοκολάτα
16:00 – 18:00 Food & Wine Pairing
18:00 – 20:00 Cocktail – Νέες Τάσεις