Δωρεάν Σεμινάρια για Chefs και Pastry Chefs στην Τεχνόπολη από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Ένα από τα κορυφαία ΙΕΚ στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στ Spoudase Festival  στις 22 και 23 Ιουνίου πραγματοποιώντας στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο διήμερο πρόγραμμα σεμιναρίων στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική

Παρακάτω θα δείτε όλο το πρόγραμμα ενώ στο τέλος μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Στα σεμινάρια του ΙΕΚ Ομηρος θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στο περίπτερο του ΙΕΚ στην αίθουσα Δ10.

Παράλληλα στον χώρο του ΙΕΚ θα βρείτε το γραφείο σταδιοδρομίας και τον υπεύθυνο στον τομεά Τουρισμού του Εκπαιδευτικού Οργανισμού όπου θα σας δώσουν σωστές συμβουλές για να την σύνδεσή σας με την αγορά εργασίας και θα βοηθήσουν να δημιουρήσετε το κατάλληλο βιογραφικό

IEK ΟΜΗΡΟΣ STAGE @ SPOUDASE FESTIVAL 2019

«Κουζίνες του Κόσμου»

Street food

Σάββατο 22.06.2019

  • 12.30-14.30

Sorbet εσπεριδοειδών με μάνγκο και φύλλα βασιλικού

Βασίλης Καγιάς, Pastry chef / Υπεύθυνος Τομέα Ζαχαροπλαστικής, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

  • 12.30-14.30

Fajita με κοτόπουλο, Μεξικανική Κουζίνα

Θωμάς Μπακοδήμος, Executive chef / Καθηγητής, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

  • 12.30-14.30

Bao-Bans με Χοιρινή πανσέτα bbq, Ασιατική Κουζίνα

Αντώνης Κόρακας Executive chef / Υπεύθυνος Τομέα Μαγειρικής, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Αριάδνη Πούλιου Executive chef / Καθηγήτρια ,ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

  • 17.30-19.30

Pavlova με φρούτα του δάσους και φύλλα μέντας

Νικόλας Στράγγας, Pastry chef / Συνεργάτης, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

  • 17.00-20.00

Κριθαρότο με ραγού μανιταριών και άρωμα τρούφας, Ιταλική Κουζίνα

Γιάννης Μάργαρης, Executive chef / Συνεργάτης, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

 

Κυριακή 23.06.2019

  • 12.30-14.30

Banofee με crumble αμυγδάλου και καραμέλα toffee

Νικόλας Στράγγας, Pastry chef / Συνεργάτης, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

  • 12.30-14.30

Falafel σε τορτίγια, Λιβανέζικη Κουζίνα

Αντώνης Κόρακας Executive chef Υπεύθυνος Τομέα Μαγειρικής ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Στέλιος Μάστορης, Executive chef / Καθηγητής, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

  • 12.30-14.30

Γύρος Χοιρινός μερίδα με πιτούλες, Ελληνική Κουζίνα

Αντώνης Κόρακας Executive chef Υπεύθυνος Τομέα Μαγειρικής ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Στέλιος Μάστορης, Executive chef / Καθηγητής, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

  • 17.00-19.00

Sorbet mojito με μοσχολέμονα, μέντα και μαντζουράνα

Βασίλης Καγιάς, Pastry chef / Υπεύθυνος Τομέα Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

- 17.00-20.00

Fajitas Κοτόπουλο, Μεξικανική Κουζίνα

Αντώνης Κόρακας Executive chef / Υπεύθυνος Τομέα Μαγειρικής, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Ιάκωβος Απέργης Εxecutive chef / Καθηγητής, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

  • 17.00-20.00

Bao-Bans χοιρινό, Ασιατική Κουζίνα

Αντώνης Κόρακας Executive chef / Υπεύθυνος Τομέα Μαγειρικής, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Ιάκωβος Απέργης Εxecutive chef / Καθηγητής, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

IEK ΟΜΗΡΟΣ STAGE @ SPOUDASE FESTIVAL 2019

Σάββατο 22.06.2019

  • 12.00-15.00

Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας-Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος

Μάνος Κοκομέτσι / Υπεύθυνος Γραφείου Σταδιοδρομίας, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Πέτρος Γαλιατσάτος / Υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

  • 17.00-20.00

Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας-Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος

Μάνος Κοκομέτσι / Υπεύθυνος Γραφείου Σταδιοδρομίας, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Πέτρος Γαλιατσάτος / Υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Κυριακή 23.06.2019

  • 12.00-15.00

Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας-Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος

Μάνος Κοκομέτσι / Υπεύθυνος Γραφείου Σταδιοδρομίας, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Πέτρος Γαλιατσάτος / Υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

  • 17.00-20.00

Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας-Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος

Μάνος Κοκομέτσι / Υπεύθυνος Γραφείου Σταδιοδρομίας, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Πέτρος Γαλιατσάτος / Υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΗΜΑΤΑ)

α) Join στο event
β) Εγγραφή στην παρακάτω φόρμα - Δηλώστε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει
γ) Tag δύο φίλους σας κάτω από αυτό το post