ΣΑΒΒΑΤΟ 19/05/2018
10:00 – 12:00
Από την παραδοσιακή Ζαχαροπλαστική ως τη Μοριακή κουζίνα
12:00 -14:00
Οι παραδοσιακές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές
14:00 – 16:00
Πιάτα με έμπνευση από εστιατόρια Michelin
16:00 – 18:00
Η αποθέωση των ανοιξιάτικων φρούτων
18:00 – 20:00
Παρασκευές κλασικών cocktails

Η Etoile στο 2ο Spoudase Festival
Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η συνέπεια της Etoile την έχουν αναδείξει σε σταθερό σημείο αναφοράς και αναγνώρισης των πιο απαιτητικών επιχειρήσεων και οργανισμών τόσο στον επισιτιστικό κλάδο, όσο και στην τουριστική βιομηχανία.
Το Κύρος της Etoile αποτελεί σήμερα την πιο σημαντική της αξία. Είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα που διακρίνει κάθε σπουδαστή και μελλοντικό απόφοιτό μας και τον ακολουθεί για όλη του τη ζωή.
Η Etoile by Les Chefs σε καλωσορίζει στην Επιτυχία!